به دنبال گسترش تعداد مراکز درمانی اعتیاد هستیم

سه شنبه ٤ تير ١٣٩٢ ساعت ١٠:٢٥ ق.ظ   ( بازدید : 1536 نفر )

گسترش مراکز درمانی اعتیاد

مسئول واحد ام ام تی ؛

به دنبال گسترش تعداد مراکز درمانی اعتیاد هستیم

مسئول واحد ام ام تی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در سال جاری به دنبال گسترش تعداد مراکز درمانی اعتیاد به ویژه در مناطق پرخطر  و دور از دسترس هستیم.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی "وب دا"در دانشگاه ،"مهتاب هدایتی" اظهار داشت:افزایش تعداد مراکز درمان سوء مصرف مواد با توجه به وضعیت جغرافیایی استان صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه افزود: یکی از مهم ترین اهداف ما جهت گسترش مراکز در مناطق حاشیه شهرو روستاهای پرخطر ،برقراری  ارتباط دائم بیماران با این مراکز است که در حال حاضر روستای بیدک،بدرانلو و ... مرکز درمان اعتیاد دارد.

"هدایتی" بیان کرد: برای مراکز درمان اعتیاد با همکاری واحد تحقیقات علوم رفتاری استان به روان شناسان و پزشکان آموزش داده می شود.

وی افزود: این مراکز علاوه بر اقدام به ترک معتاد، مشاوره های روانی و خانوادگی را نیز به آن ها و خانواده هایشان ارائه می کنند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از معتادان به دلیل بی اطلاعی و فقر آگاهی گرفتار این معضل    می شوند که آموزش و اطلاع رسانی می تواند زمینه کاهش آمار معتادان را فراهم کند.

منبع : چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان