مسمومیت با گاز منواکسید کربن

يكشنبه ٢٤ آبان ١٣٩٤ ساعت ١٤:١٩ ب.ظ   ( بازدید : 769 نفر )

مسمومیت با گاز منواکسید کربن
مسمومیت با گاز منواکسید کربن کشنده است.

به گزارش «وب دا» دکتر تقی دولت آبادی ،ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ،گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و استفاده مردم از وسایل گرمایشی مانند بخاری، شومینه و آبگرمکن و... احتمال مسمویت بیشتر است.

وی افزود: گاز منواکسید کربن بی رنگ و بی بو می باشد که علائم مسمومیت با آن می تواند بصورت سر درد،ضعف جسمانی،سرگیجه،تهوع،استفراغ،خمیازه کشیدن بیش از حد کاهش دید،خواب آلودگی و علائم پایانی مسمویت نیز بصورت کبودی دست،دور لب و نوک انگشتان می تواند باشد.

وی افزود: راههای درمان افراد مسموم به این صورت است که افراد مسموم برای درمان باید از محیط آلوده به هوای آزاد منتقل کرد و همچنین یقه پیراهن و کمر بند و لباسهای تنگ افراد مسموم را باز کنید و اکسیژن دهی را انجام دهد و تماس با اورژانس 115 برای ادامه مراحل درمان را به یاد داشته باشند.