افتتاح اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای حصار گرمخان با حضور معاون محترم وزیر بهداشت

یكشنبه ١٨ بهمن ١٣٩٤ ساعت ٧:٢٥ ق.ظ   ( بازدید : 1039 نفر )

اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای حصارگرمخان با حضور معاون محترم وزیر بهداشت و درمان در ششمین روز از دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی افتتاح شد.

به گزارش « وب دا » با حضور جناب آقای دکتر «محمدرضا داود آبادی فراهانی »معاون وزیر محترم بهداشت و درمان و مسئولان ارشد استانی ؛ طی مراسمی اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای حصارگرمخان هم اکنون درکیلومتر 16 بجنورد افتتاح شد .

بر پایه این گزارش این مرکز اورژانس پیش بیمارستانی با اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون ریال ازمحل اعتبارات دانشگاه در زمینی به مساحت  100 متر مربع به بهره برداری رسید .

هرکس سه روز از ماه شعبان را روزه بگیرد بهشت بر او واجب میگردد و روز قیامت رسول خدا (ص) او را شفاعت میفرماید.