اهدای عضو بیمار مرگ مغزی بجنوردی به 8 بیمار زندگی دوباره بخشید

دوشنبه ١٢ مهر ١٣٩٥ ساعت ١٢:٥٥ ب.ظ   ( بازدید : 161 نفر )

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی بجنوردی موجب نجات و ادامه زندگی 8 بیمار نیازمند عضو شد.

به گزارش « وب دا » مسئول واحد فراهم آوری اعضای دانشگاه در این خصوص گفت : اعضای بدن این بانوی 41 ساله که در اثر عوارض 8 ساله غده تیروئید دچار مرگ مغزی شده بود با اعلام رضایت خانواده به 8 بیمار نیازمند پیوند زده شد.

«مهری فرشاد » یادآور شد : این خانم 41 ساله ، رضایت خود را پیش از مرگ به صورت شفاهی به فرزندان خود اعلام نموده بود.

این مسئول در ادامه افزود : کبد ، کلیه ها ، دریچه قلب ، قرنیه ، پوست و استخوان وی به افراد دچار نارسایی و مشکل اهدا شد و جان آن ها را نجات داد.

وی با بیان اینکه در دوسال گذشته اعضای بدن 10 بیمار مرگ مغزی در استان برای عمل پیوند به بیماران نیازمند اهدا شده است ، تصریح کرد : در حال حاضر دست کم 227 بیمار در استان در نوبت پیوند کلیه قرار دارند.