تقدیر از بیمارستان های منتخب استان در دومین جشنواره برترین های سلامت مادر و نوزاد

چهارشنبه ١٨ اسفند ١٣٩٥ ساعت ٧:١٧ ق.ظ   ( بازدید : 163 نفر )

از دو بیمارستان منتخب استان در دومین جشنواره برترین های سلامت مادر و نوزاد تقدیر می شود

به گزارش « وب دا » جانشین سرپرست اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه با بیان این مطلب گفت : امسال در دومین جشنواره برترین های سلامت مادر و نوزاد ،بیمارستان امام خمینی (ره)شیروان و بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد انتخاب شدند و در جشنواره تقدیر می شوند.

« قنبری » به محورهای تعیین بیمارستان موفق در برنامه ترویج زایمان طبیعی اشاره کرد و گفت : کاهش میزان سزارین مطابق با اهداف برنامه ، حفظ و ارتقای سلامت مادر و نوزاد ، کاهش مداخلات زایمانی ، تکریم و رضایت مندی مادر باردار ، بهینه سازی فضای فیزیکی ، انجام سزارین بر اساس اندیکاسیون و مجهز بودن به اتاق های ال دی آر از جمله محورهای تعیین بیمارستان منتخب بوده است.