استقرار ۳۶پایگاه جاده ای در طرح تابستانی اورژانس 115 استان

سه شنبه ١٣ تير ١٣٩٦ ساعت ٨:٣٠ ق.ظ   ( بازدید : 32 نفر )

استقرار ۳۶پایگاه جاده ای در طرح تابستانی اورژانس 115 استان
در طرح تابستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ۳۶ پایگاه با ۲۱۰پرسنل ، ۵۹ عدد آمبولانس و یک عدد اتوبوس آمبولانس خدمات ارائه می دهند

به گزارش « وب دا » رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : طرح امداد و سلامت تابستانی اورژانس 115 همزمان با اورژانس سراسر کشور از اول تیرماه آغاز شده و تا 31 شهریور ماه ادامه دارد.

دکتر « تقی دولت آبادی » تصریح کرد : پرسنل پایگاه های اورژانس جاده ای جهت کاهش زمان رسیدن در حوادث و موارد اورژانسی احتمالی و همراهی با مسافران همه روزه به صورت 24 ساعته آماده باش بوده و از ساعت ۱۸ تا ۲۳ درون آمبولانس مستقر میباشند.

این مسئول افزود : با توجه به اینکه عمده تصادفات در 30 کیلومتری ورودی شهرها اتفاق می افتد بنابراین تمهیدات لازم جهت پوشش مناسب در مبادی ورودی و خروجی شهرها از جمله وجود ذخیره تجهیزات مصرفی ، دارو و لوازم مورد نیاز در پایگاه های اورژانس 115 در نظر گرفته شده است