انجام بیش از 6 هزار ماموریت توسط اورژانس 115 در سه ماه نخست سال

يكشنبه ١٨ تير ١٣٩٦ ساعت ٨:٥٩ ق.ظ   ( بازدید : 33 نفر )

انجام بیش از 6 هزار ماموریت توسط اورژانس 115 در سه ماه نخست سال
در سه ماهه نخست سال ، 6 هزار و 401 ماموریت توسط اورژانس 115 استان انجام گرفته است

ه گزارش « وب دا » رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : طی این مدت 4 هزار و 779 ماموریت غیر تصادفات و هزارو 622 ماموریت در تصادفات توسط اورژانس 115 انجام گرفته که در مجموع 4 هزارو 519 بیمار و مصدوم به بیمارستان توسط اورژانس اعزام شده اند.

دکتر « دولت آبادی » در ادامه افزود  : در این مدت 15 بیمار در ماموریت های شهری و 54 بیمار در ماموریت های جاده ای توسط اورژانس بین مراکز جابه جا شده اند.

وی تعداد فوتی در ماموریت های مربوط به تصادفات را 17 نفر برشمرد و گفت : 9 مورد سی پی آر موفق توسط تکنسین های اورژانس 115 طی این سه ماه  انجام شده است.

این مسئول همچنین تصریح کرد : بیشترین ماموریت های غیر تصادفی اورژانس به ترتیب مربوط به بیماران قلبی ، سقوط ، تشنج ، بیماران تنفسی ، داخلی (گوارش ) و مسمومیت دارویی بوده است