با اجرای طرح تحول نظام سلامت بیش از 3 هزار متر به زیر بنای بیمارستان بنت الهدی افزوده شد

سه شنبه ٢٠ تير ١٣٩٦ ساعت ١٣:٥٤ ب.ظ   ( بازدید : 23 نفر )

با اجرای طرح تحول نظام سلامت 3 هزار و 46 متر مربع به زیر بنای بیمارستان بنت الهدی بجنورد افزوده شده است .

به گزارش « وب دا » رئیس بیمارستان بنت الهدی بحنورد با بیان این مطلب گفت : قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت زیربنای بیمارستان 4 هزار و 4متر بود که با اضافه شدن 3 هزارو 46 متر به 7 هزارو 50 متر مربع رسیده است.

دکتر « قاسم بیانی » تصریح کرد : با افزوده شدن زیر بنای بیمارستان بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت ، 85 درصد از فضای بیمارستان شامل بلوک زایمانی ، اورژانس ، پذیرش ، درمانگاه و ... بهینه سازی و نوسازی شد و هم اکنون خدمات به صورت مطلوب تر به بیماران ارائه می شود.

این مسئول در ادامه یادآور شد : این بیمارستان تنها بیمارستان تخصصی زنان و زایمان است که پزشکان به صورت مقیم و 24 ساعته در این بیمارستان حضور دارند و حدود 600 زایمان ماهانه در این بیمارستان انجام می شود