فعالیت 9 مرکز «مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل» در استان

دوشنبه ١١ دی ١٣٩٦ ساعت ١٢:٥١ ب.ظ   ( بازدید : 33 نفر )

فعالیت 9 مرکز «مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل» در استان
9 مرکز مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل در استان زیر نظر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان فعالیت دارند.

به گزارش « وب دا » سرپرست اداره پرستاری دانشگاه با بیان این مطلب گفت : 5 مرکز مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل در بجنورد، یک مرکز در شیروان ،یک مرکز در جاجرم ، یک مرکز در گرمه و یک مرکز در آشخانه فعالیت می کنند.

« طاهره وفایی » تصریح کرد : 2 مرکز مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل نیز در شیروان و بجنورد در مرحله طی کردن مراحل دریافت مجوز برای شروع فعالیت می باشند.

این مسئول همچنین افزود : هدف از تاسیس این مراکز تامین ، حفظ و ارتقاء سلامت مددجویان و بیماران به صورت مستقیم و غیر مستقیم از طریق ارایه مراقبت های پرستاری مبتنی برنیاز جامعه در زمینه های مراقبتی ، مشاوره ای ، آموزشی ، درمانی و توانبخشی با تاکید بر افزایش سلامتی و کاهش تاثیر ناتوانی به ویژه در بیماری های مزمن ( صعب العلاج ، سرطان ها ، بیماری های خاص و ...) و سالمندان می باشد.

به گفته وی در تمام بیمارستان های استان واحد مراقبت های پرستاری در منزل جهت راهنمایی بیماران و نحوه استفاده از این مراکز تشکیل شده است