تجدید خاطره دکتر «شادلو» نخستین پزشک جراح بجنوردی با حضور در بیمارستان بنت الهدی

سه شنبه ١٣ شهریور ١٣٩٧ ساعت ١٢:٤٣ ب.ظ   ( بازدید : 410 نفر )

دکتر«شادلو» نخستین پزشک جراح بجنوردی با حضور در بیمارستان بنت الهدی بجنورد ، خاطره سال ها خدمات رسانی در دهه های 40 و 50 را مرور نمود .

به گزارش وب دا دکتر «امان الله شادلو» و دکتر «محمد حسین انصاری» ؛ پیشکسوتان ارزشمند جامعه پزشکی استان به همراه رئیس و مدیران دانشگاه از طرح توسعه بیمارستان بنت الهدی بجنورد بازدید کردند و خاطره سال ها خدمات رسانی سخت و ارزشمند در دهه های 40 و 50 شمسی در این بیمارستان را مرور نمودند .

دکتر «شادلو» از روند توسعه و امکانات ایجاد شده ابراز خرسندی نمود و شرایط کار در آن سال ها با زمان حال را غیرقابل مقایسه عنوان کرد .

وی توسعه زیرساخت ها و پیشرفت های حوزه سلامت استان را بسیار ارزشمند و شایسته دانست و از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان تقدیر به عمل آورد .

هرکس سه روز از ماه شعبان را روزه بگیرد بهشت بر او واجب میگردد و روز قیامت رسول خدا (ص) او را شفاعت میفرماید.