parcham مهار تورم، رشد تولید
  • 1399/08/11 - 15:11
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z1V2

تقویت سیستم ایمنی با مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3

انیسه وطن دوست مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

مصرف موادغذایی حاوی امگا 3 نقش مهم و موثری در تقویت سیستم ایمنی دارد و در شرایط شیوع بیماری کووید 19 به منظور پیشگیری توصیه می شود.

ارتقا و تقویت سیستم ایمنی تا حدودی با استفاده از 5 گروه غذایی روزانه و گنجاندن مواد مغذی در برنامه غذایی امکان پذیر است.

ماهی و آجیل ها منبع خوبی از سلنیوم هستند و گنجاندن آن در برنامه غذایی به منظور تقویت سیستم ایمنی به خصوص در شرایط کنونی لازم و ضروری به نظر می رسد.

برای صبحانه تخم مرغ، شیر کم چرب، نان وغلات سبوس دار، پنیر کم نمک و ... مصرف شود.

استفاده از منابع خوب اسیدهای چرب امگا3 نظیر انواع ماهی نیز حداقل دوبار در هفته توصیه می شود.

مصرف گریپ فروت، پرتقال، نارنگی، لیموترش و ... که حاوی ویتامین سی و موثر در تقویت سیستم ایمنی است را در شرایط کنونی فراموش نکنید.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 47254
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید