تقویت سیستم ایمنی با مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3

انیسه وطن دوست مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:
مصرف موادغذایی حاوی امگا 3 نقش مهم و موثری در تقویت سیستم ایمنی دارد و در شرایط شیوع بیماری کووید 19 به منظور پیشگیری توصیه می شود.
ارتقا و تقویت سیستم ایمنی تا حدودی با استفاده از 5 گروه غذایی روزانه و گنجاندن مواد مغذی در برنامه غذایی امکان پذیر است.
ماهی و آجیل ها منبع خوبی از سلنیوم هستند و گنجاندن آن در برنامه غذایی به منظور تقویت سیستم ایمنی به خصوص در شرایط کنونی لازم و ضروری به نظر می رسد.
برای صبحانه تخم مرغ، شیر کم چرب، نان وغلات سبوس دار، پنیر کم نمک و ... مصرف شود.
استفاده از منابع خوب اسیدهای چرب امگا3 نظیر انواع ماهی نیز حداقل دوبار در هفته توصیه می شود.
مصرف گریپ فروت، پرتقال، نارنگی، لیموترش و ... که حاوی ویتامین سی و موثر در تقویت سیستم ایمنی است را در شرایط کنونی فراموش نکنید.