صبحانه مناسب؛ کمکی برای افزایش ایمنی بدن در فصل سرد
مصرف صبحانه بهعنوان یک وعده غذایی مهم در برنامه تغذیه جایگاه ویژهای دارد و کارشناسان تغذیه نهتنها، حذف این وعده را مضر میدانند بلکه مؤکدا توصیه میکنند که مطالب با فصول از صبحانههای مناسب و مقوی استفاده شود. لنگری کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یکی از این کارشناسان و صاحبنظران حوزه تغذیه است که توصیههایی را درباره صبحانه مناسب برای فصل سرد مطرح میکند.

لنگری در گفتوگو با وبدا؛ بابیان اینکه بههیچعنوان نباید وعده صبحانه را حذف کرد، افزود: باید به مواد غذایی در مصرف صبحانه نیز توجه و از خوردن سوپهایی مثل خامه و یا ماکارونی پرهیز شود.
وی با تأکید بر اینکه در فصل سال باید سیستم ایمنی بدن تقویت شود، خاطرنشان کرد: در این وعده باید از مواد غذایی سرشار از مواد مغذی و آنتیاکسیدان استفاده کرد که بدن را نسبت به ویروسها مقامتر کند و خاصیت ضدالتهابی نیز داشته باشند.
لنگری اضافه کرد: بهترین و مناسبترین صبحانه برای این فصل شامل عدسی، تخممرغ آب پز، عسل و فرنی است و مصرف جوی دوسر همراه باکره بادامزمینی، شیر و دانه چیا نیز توصیه میشود.
وی در پاسخ به این سؤال که چه دمنوشهایی توصیه میشود، گفت: دمنوش زنجبیل، آویشن و چهارتخم مورد تأکید است.
وی یادآوری کرد: فلفلهای رنگی، قارچ و سبزیها و آویشن سرشار از آنتیاکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی هستند و مصرف آنها نیز توصیه میشود.