parcham مهار تورم، رشد تولید
  • 1402/09/07 - 09:58
  • - تعداد بازدید: 105
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZoM2

صبحانه مناسب؛ کمکی برای افزایش ایمنی بدن در فصل سرد

مصرف صبحانه به‌عنوان یک وعده غذایی مهم در برنامه تغذیه جایگاه ویژه‌ای دارد و کارشناسان تغذیه نه‌تنها، حذف این وعده را مضر می‌دانند بلکه مؤکدا توصیه می‌کنند که مطالب با فصول از صبحانه‌های مناسب و مقوی استفاده شود. لنگری کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یکی از این کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه تغذیه است که توصیه‌هایی را درباره صبحانه مناسب برای فصل سرد مطرح می‌کند.

لنگری در گفت‌وگو با وبدا؛ بابیان اینکه به‌هیچ‌عنوان نباید وعده صبحانه را حذف کرد، افزود: باید به مواد غذایی در مصرف صبحانه نیز توجه و از خوردن سوپ‌هایی مثل خامه و یا ماکارونی پرهیز شود.

وی با تأکید بر اینکه در فصل سال باید سیستم ایمنی بدن تقویت شود، خاطرنشان کرد: در این وعده باید از مواد غذایی سرشار از مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان استفاده کرد که بدن را نسبت به ویروس‌ها مقام‌تر کند و خاصیت ضدالتهابی نیز داشته باشند.

لنگری اضافه کرد: بهترین و مناسب‌ترین صبحانه برای این فصل شامل عدسی، تخم‌مرغ آب پز، عسل و فرنی است و مصرف جوی دوسر همراه باکره بادام‌زمینی، شیر و دانه چیا نیز توصیه می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که چه دم‌نوش‌هایی توصیه می‌شود، گفت: دم‌نوش زنجبیل، آویشن و چهارتخم مورد تأکید است.

وی یادآوری کرد: فلفل‌های رنگی، قارچ و سبزی‌ها و آویشن سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی هستند و مصرف آن‌ها نیز توصیه می‌شود.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 47903
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید