parcham مهار تورم، رشد تولید
  • 1404/01/20 - 13:42
  • - تعداد بازدید: 24
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zoy4
برای بهبود ارائه خدمات به بیماران کلیوی و دیالیزی؛

 5 دستگاه دیالیز به مراکز درمانی استان اختصاص یافت

معاون درمان دانشگاه از راه اندازی 5 دستگاه دیالیز جدید به مراکز و بیمارستان های تحت مدیریت این دانشگاه خبر داد.

به گزارش  روابط عمومی معاونت درمان؛ دکتر محمدرضا صفدری با اعلام این خبر گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر با وزارت بهداشت 5 دستگاه دیالیز به ارزش 3 میلیارد ریال به  مراکز و بیمارستان‌های نیازمند استان توزیع شد.

وی افزود: دریافت خدمات درمانی با کیفیت و ایمنی از حقوق اصلی بیماران است، دیالیز فرایند پیچیده و سختی است که نیازمند استفاده از دستگاه‌های مناسب و با کیفیت است، خوشبختانه دستگاه‌های خریداری شده تمام استانداردهای لازم را برخوردارند و امید است در آینده شاهد نوسازی همه دستگاه‌های دیالیز باشیم.

دکتر صفدری خاطرنشان کرد: با همت و پیگیری مسئولین دانشگاه در جهت ارتقای خدمت رسانی به بیماران دیالیزی 5  دستگاه دیالیز برند ATF  نسل جدید به ارزش تقریبی هر دستگاه 600 میلیون تومان توزیع شدکه از این تعداد سه دستگاه برای راه‌اندازی مرکز دیالیز در راز و جرگلان و سه دستگاه نیز برای توسعه مراکز دیالیز در بیمارستان امام خمینی(ره)شیروان، یک دستگاه به بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد اختصاص یافت.

دکتر محمدرضا صفدری گفت: در راستای تقویت زیرساخت‌های تخصصی و درمانی تأمین دستگاه‌های با تکنولوژی بالا از اولویت برنامه‌های معاونت درمان است که به لطف خداوند توفیقات هم داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه عدالت در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی است، تأکید کرد: پیگیری های لازم برای رفع کمبودهای درمانی استان بویژه مناطق محروم در حال انجام است.

وی اظهار داشت: .70 درصد این بیماران در لیست انتظار پیوند کلیه هستند و فرآیند انجام پیوند توسط انجمن حمایت از بیماران کلیوی پیگیری می شود.

صفدری افزود: تاکنون 7522  بیمار خاص و صعب العلاج در استان شناسایی و در سامانه اختصاصی این دانشگاه برای بهره‌مندی از خدمات صندوق بیماران خاص ثبت شده که از این تعداد 336 بیمار دیالیزی است.

دکتر محمدرضا صفدری بابیان اینکه در حال حاضر75 دستگاه دیالیز در بخش دولتی در استان وجود دارد؛ اظهار داشت:  336  بیمار دیالیزی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی هستند که از خدمات دیالیزی و داروهای مورد نیاز حین دیالیز به طور رایگان بهره مند می شوند./

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 53033
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید