parcham مهار تورم، رشد تولید
  • 1401/10/13 - 11:44
  • - تعداد بازدید: 56
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZwH2

توصیه های تغذیه ای برای مبتلایان به کووید

کارشناس امور تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توصیه های تغذیه ای مناسب برای بیماران مبتلا به کرونا را تشریح کرد و گفت: این بیماران در صورت کم اشتهایی از میوه و سبزیجات (سیب، انار، انجیر، انبه، مرکبات)، سمنو، جوانه گندم، جوانه حبوبات، شیربرنج با انواع خلال بادام و پسته و گردو، شعله زرد، آب میوه ها، چای لیمو، چای زنجبیل و دمنوش دارچین استفاده کنند.

«انسیه وطن دوست» در گفت وگو با وبدا؛ اضافه کرد: اگر بیمار دارای حالت تهوع و یا استفراغ است بهتر است از آشامیدن هر ماده غذایی یا نوشیدنی پرهیز کرده و بعد از قطع شدن استفراغ می تواند از تکه های یخ استفاده کند.

وی با بیان این که مصرف مایعات رقیق نیز پس از قطع شدن استفراغ توصیه می شود، اعلام کرد: آب سیب، آب مرغ یا آب گوشت برای این مواقع مناسب است.

وی با بیان این که 8 ساعت پس از استفراغ بیمار می تواند از غذاهای ساده جامد استفاده کند، ادامه داد: موز، نان، برنج، کته و ماست، سوپ سبزیجات و گوشت رقیق از موارد توصیه شده است .

وی افزود: استفاده از غذاهای خشک و شور، چوب شور،کراکر و بیسکویت ساده نیز مناسب است.

وی با بیان این که بهتر است بیماران مبتلا به کرونا دفعات وعده های غذایی خود را افزایش و حجم وعده های غذاییشان را کاهش دهند، اعلام کرد: بوییدن پوست لیمو ترش، سیب، مرکبات ،استفاده از آبنبات هایی با طعم نعنا یا لیمو، و اجتناب از خوردن غذا و نوشیدنی خیلی داغ، خیلی شیرین ،خیلی معطر نیز توصیه می شود.

وی اضافه می کند: این بیماران به استراحت بیشتری نیاز دارند و توصیه ما نیز در زمان ابتلا به کرونا استراحت بیشتر است.

وی ادامه داد: در صورت از دست دادن حس چشایی استشمام و مزه کردن عمیق عصاره نعناع و چوب دارچین توصیه می شود.َ

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 47683
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید