حرارت دادن به غذا ویروس کرونا را از بین می برد
انیسه وطن دوست مسئول تغذیه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:
↙️ حرارت دادن به غذا به میزان حداقل 50 تا 60 درجه سانتیگراد باعث از بین رفتن ویروس کرونا می شود.
↙️ هر غذایی که آلوده به قطرات تنفسی فرد مبتلا باشد، عامل انتقال خواهد بود.
↙️ حرارت 56 درجه به مدت 90 دقیقه ، حرارت 67 درجه به مدت 60 دقیقه و حرارت 75 درجه به مدت 30 دقیقه می تواند ویروس کرونا را به طور کامل غیر فعال کند.
↙️ گوشت ها باید به طور کامل پخته شوند.
میوه و سبزی ها باید پس از شستشو با آب و مواد ضدعفونی کننده مصرف شوند و بهتر است تا حد امکان غذا بیرون از منزل سرو نشود.
↙️ مصرف محصولات پروبیوتیک در تقویت سیستم ایمنی و بالا بردن مقاومت بدن در مقابل انواع بیماری ها موثر است.