parcham مهار تورم، رشد تولید
  • 1399/08/11 - 15:06
  • - تعداد بازدید: 28
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZXU2

حرارت دادن به غذا ویروس کرونا را از بین می برد

انیسه وطن دوست مسئول تغذیه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

↙️ حرارت دادن به غذا به میزان حداقل 50 تا 60 درجه سانتیگراد باعث از بین رفتن ویروس کرونا می شود.

↙️ هر غذایی که آلوده به قطرات تنفسی فرد مبتلا باشد، عامل انتقال خواهد بود.

↙️ حرارت 56 درجه به مدت 90 دقیقه  ، حرارت 67 درجه به مدت 60 دقیقه و حرارت 75 درجه به مدت 30 دقیقه می تواند ویروس کرونا را به طور کامل غیر فعال کند.

↙️ گوشت ها باید به طور کامل پخته شوند.
میوه و سبزی ها باید پس از شستشو با آب و مواد ضدعفونی کننده مصرف شوند و بهتر است تا حد امکان غذا بیرون از منزل سرو نشود.

↙️ مصرف محصولات پروبیوتیک در تقویت سیستم ایمنی و بالا بردن مقاومت بدن در مقابل انواع بیماری ها موثر است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 47251
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید