کاهش نیاز بیماران خراسان شمالی به استان های دیگر برای دریافت خدمات درمانی
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین بهره برداری از پروژه های درمانی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان، با بیان اینکه رویکرد وزارت بهداشت در دولت سیزدهم تعالی نظام سلامت است؛ اعلام کرد: پروژه های حوزه سلامت در خراسان شمالی شتاب گرفته است و به موازات آن حضور هم استانی ها برای دریافت خدمات درمانی به دیگر استان ها کاهش یافته است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا؛ دکتر کریمی راه اندازی پروژه های درمانی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان را در تسهیل ارائه خدمات به مردم مثبت ذکر و بیان کرد: با کاهش اعزام و مراجعه بیماران به سایر استان ها، ضمن کاهش هزینه های درمان، مخاطرات جاده ای نیز کاهش می یابد.
دکتر کریمی، با بیان اینکه جبران نیازهای حوزه سلامت و اجرای عدالت در این حوزه در خراسان شمالی از برنامه های ماست، خاطرنشان کرد: تامین نیروی انسانی و تجهیزات تا زمانی که هیچ بیماری نیاز به خروج استان برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی را نداشته باشد ادامه دارد.
وی با بیان این که وزارت بهداشت، به دنبال جبران عقب ماندگی ها در کشور و دست یافتن به تعالی در مسیرهای پیشرفت است، عنوان کرد: پس از انقلاب شکوهمند اسلامی دیگر نیازی به اعزام بیماران به خارج از کشور وجود ندارد و بر عکس آن در سال گذشته یک میلیون و 200 هزار بیمار از دیگر کشورها حتی کشورهای اروپایی وارد کشور شده است که این مهم دستاوردی بزرگ است.
وی به برنامه تامین 4 هزار نیروی متخصص نیز اشاره و عنوان کرد: بخشی از این نیروها سهم استان خراسان شمالی است که ماندگاری آن ها با هم افزایی و مشارکت همه دستگاه ها محقق می شود.
دکتر کریمی با بیان اینکه در دو سال، هزار و ۳۹۹ تخت افتتاح شده است، اذعان کرد: همچنین تجهیزات پیشرفته و گران قیمت نیز تهیه و توزیه و بازسازی تجهیزات نیز انجام شده است.
وی از تعریف بسته حفاظت مالی توسط وزارت بهداشت نیز خبر داد که در سایه آن خدمات درمانی رایگان به شهرهای زیر 20 هزار نفر و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی ارائه می شود.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین با بیان اینکه تجهیزات زیادی برای بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان خریداری شده است عنوان کرد: می توان گفت که امروز این بیمارستان با بهترین بیمارستان های منطقه برابری می کند.
دکتر جدی از پیگیری برای خرید تجهیزات بیشتر درمانی نیز خبر داد و به مسائل آموزشی نیز اشاره و عنوان کرد: دانشکده و خوابگاه پرستاری نیازمند بهبود و توسعه است و امید داریم با حمایت های انجام شده این موارد نیز به زودی محقق شود.
وی مجلس را همراه کادر درمان ذکر و بیان کرد: قانون گذاری ها به نفع جامعه درمان و پرستاری را در نظر دارد.
راه اندازی مرکز سطح دو ناباروری در شیروان
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح پروژه های درمانی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان و در گفت و گو با خبرنگاران، از راه اندازی مرکز سطح 2 ناباروری در این شهرستان در راستای اجرای جوانی جمعیت خبر داد و گفت: مرکز سطح 3 خدمات ناباروری نیز در بجنور راه اندازی شده است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا؛ دکتر کریمی با بیان اینکه روند کاهش نرخ باروری در کشور متوقف شده و اکنون روند افزایشی است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 106 مرکز ناباروری سطح 3 و 42 مرکز ناباروری سطح دو در کشور راه اندازی شده است و به زودی تعداد مراکز سطح دو به 64 مرکز افزایش خواهد یافت.
وی رویکرد دولت سیزدهم در حوزه سلامت را اجرای تعالی نظام سلامت، ذکر و عنوان کرد: در همین راستا نیز چندین پروژه درمانی در شیروان از جمله نخستین ام آر آی دولتی این شهرستان، بخش دیالیز و فیزیوتراپی و پدبالگرد بیمارستان شیروان افتتاح شدند.
دکتر کریمی با اشاره به این که ام آر آی این شهرستان 1.5 تسلا و ازپیشرفته ترین ام آر آی های موجود در جهان است، تصریح کرد: زین پس مردم شیروان از مراجعه به شهرهای دیگر برای دریافت خدمات تصویربرداری و تشخیصی بی نیاز خواهند بود.